Deze tool werkt mogelijks niet goed op uw browser. Voor de beste ervaring gebruik Chrome.

Stap 1: Uw gemeente

Via uw postcode of gemeente kunnen wij een inschatting maken van hoe de bodem is samengesteld.  Die samenstelling is belangrijk omdat het een invloed heeft op het aantal boringen dat we zullen moeten voorzien.

Stap 2: Aantal bewoners (max 8)

Het aantal bewoners zal bepalen hoeveel sanitair warm water er moet aangemaakt worden. De energie die nodig is voor een optimaal sanitair comfort zal uiteraard ook uit de bodem moeten worden gehaald.

Stap 3: Type woning

Geothermie is het ideale systeem om toe te passen in nieuwbouw woningen en grondige renovaties. Kies hieronder wat de aard is van uw project.

Stap 4: Oppervlakten

Geef aan wat de totale te verwarmen oppervlakte is en in welke mate er ramen aanwezig zijn en u bent opnieuw een stap dichter bij uw budgetprijs!

500 -
400 -
300 -
200 -
100 -
- Veel
- Gemiddeld
- Weinig

Verwarmde Oppervlakte in m2

of

Hoeveelheid Glas

Uw contactgegevens

Laat uw contactgegevens hier achter, uw richtprijs wordt op de volgende pagina weergegeven! De resultaten zullen ook automatisch naar het opgegeven e-mailadres verzonden worden!

Advies op maat

In uw geval is er advies op maat nodig. Onze specialisten nemen weldra met u contact op. Bezorg ons alvast onderstaande gegevens:

Resultaten

Hieronder ziet u, op basis van de aangeleverde gegevens, onze richtprijs voor uw project.
Klik op de pijltjes voor meer informatie

Op basis van de postcode hebben wij de samenstelling van de ondergrond bekeken. Dit in combinatie met de woning die je er zal bouwen/verbouwen bepaalt hoeveel boringen er nodig zullen zijn en hoeveel je ervoor dient te betalen. Deze indicatie is op basis van onze rijke ervaring in de omgeving.
De prijs van de warmtepomp wordt bepaald door het vermogen van de pomp dat uw woning nodig zal hebben. In de prijszetting werd rekening gehouden met een gemiddelde isolatie volgens de huidige normen. De warmtepomp is volledig geleverd en geplaatst met alle toebehoren.
De prijs van de warmtepomp wordt bepaald door het vermogen van de pomp dat uw woning nodig zal hebben. In de prijszetting werd rekening gehouden met een gemiddelde isolatie volgens de huidige normen. In dit model is een ingebouwde boiler voorzien van 175l voor uw sanitair comfort.
Het ideale afgiftesysteem in combinatie met een warmtepomp is vloerverwarming. We plaatsen die idealiter op elk verdiep.
Omdat vloerverwarming onmogelijk is in uw project, werken we met een buffervat en radiotoren.Ook hiermee kan je verwarmen en koelen.
Deze functie stelt u instaat om de koelte van de aarde in uw huis te brengen. Doorheen het jaar een geklimatiseerde woning, zalig!
Indien je CO2-neutraal wenst te verwarmen/koelen, wek de nodige energie op via uw eigen zonnepanelen!

Uw richtprijs voor een koele woning in de zomer en een gezellig warme woning in de winter:

0 EUR

Prijs is exclusief BTW.

Rekenmodule

Om de totale verwarmde oppervlakte van uw woning te berekenen kan u onderstaand rekenblad gebruiken.  Geef de maten van elke te verwarmen ruimte in. Vergeet ook de slaapkamers niet als je ook in de zomer graag fris wil slapen!

Naam
Lengte in m
Breedte in m
Totaal in m2

Totaal: 0 m2